23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

25.04.2024 90

Yarınımızın teminatı çocuklarımızın bayramı anlamına uygu bir şekilde gerçekleştirildi.

Programda çeşitli şiiirler müzikli dans gösterileri sportif yarışmalar ve geleneksel yarışmalar gerçekleştirildi.Ayrıca okulumuzda sene boyunca çeşitli faaliyetlerde derece elde eden öğrencilerimize ödüller verildi.Köyümüzün sosyal hizmetler birimi tarafından tüm öğrencilerimize hediye verildi.

Programda emeği geçen öğretmenlertimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Programda emeği geçen idarecilerimiz,okul aile birliğimiz,sosyal hzimetler birimi öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve hizmetli personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Çocuklarımızın daha güzel umutlu sağlıklı başarılı yarınlarda yaşaması dileğiyle

Programa ait fotoğrafları görmek için tıklayınız.meb_iys_dosyalar/81/03/774185/fotograf_galerisi_3667250.html